Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Συναυλία στα Δίκαια Μετά την Πανσέληνο

Ο Μιχάλης Ηλιάσκος & Βαγγέλης Δροσάκης είναι δύο μουσικοί από το Πέπλο του Έβρου που ένωσαν τις μουσικές τους ικανότητες για να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό δίδυμο.
Ο Μιχάλης γράφει μουσική, στίχους και ερμηνεύει με την ιδιαίτερη φωνή του, τα τραγούδια του όπως και διασκευές γνωστών καλλιτεχνών.
Ο Βαγγέλης γνώστης 6 οργάνων : Βιολιού , φλογέρας , κλασικής κιθάρας, τζουρά, μπουζούκι και ακουστικής κιθάρας, βάζει το δικό του ηχόχρωμα εναλλάσοντας τα μουσικά όργανα ενορχηστρώνοντας με ιδιαίτερο και ποιοτικό στυλ τη μουσική τους ακόμα και στα live.
Όπως λεν οι καλλιτέχνες θέλουν τη μουσική τους ημιτελή, όμως ζωντανή την ώρα της εμφάνισης βάζοντας όλη τη ψυχή στη τέχνη, εναλλάσοντας τις 7 ψυχές και στόχος είναι να μας μεταφέρουν τα συναισθήματά τους.
Το τρίτο μέλος της παρέας είναι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Τεκτονίδης, που ταξιδεύει με τούς μουσικούς σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας τη σειρά Greek natural videos, μια ιδέα που σκοπό έχει να προβάλλει τα όμορφα μέρη του τόπου με το μάτι του σκηνοθέτη, δένοντας μουσική και θεματολογία.
Οι δύο μουσικοί έχουν συμμετάσχει σε σπουδαία φεστιβάλ όπως , Άρδα, River Ergostasio Προσοτσάνη, Γιορτή κρασιού Αλεξανδρούπολης ,Φλοίσβο Φεστιβάλ νέων και μέσα σε ένα χρόνο από τη δημιουργία τους πάνω από 50 συναυλίες, περιοδείας σε όλη την Ελλάδα.
Άρδας, Ρίζια, Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Σουφλί, Τυχερό, Πέπλο, Φέρες, Αλεξανδρούπολη, Σάπες, Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Αμυγδαλεώνα, Άγιο Αθανάσιο, Καλαμπάκι, Νικήσιανη, Κεφαλάρι, Δράμα, Προσοτσάνη, Θεσσαλονίκη, Αμύνταιο, Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αθήνα είναι μερικά από τα μέρη συναυλιών των δυο μουσικών.
Οι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν από το έντεχνο στο Ελληνικό Ροκ στη κλασική μουσική και στη παροδοσιακή μουσική βάζοντας ένα καινούργιο ήχο στα τραγούδια τους, όμως και σε τραγούδια που αγαπήσαμε.
Στηρίζουμε Ελλάδα, στηρίζουμε πολιτισμό, στηρίζουμε τέχνη, στηρίζουμε νέους καλλιτέχνες. ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου