Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

"I LOVE 80΄s SUMMER PARTY VERSION "


Το "I LOVE 80΄s SUMMER PARTY VERSION " θα γίνει τη Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 και από ώρα 21:00 στο Εξωτερικό Καλοκαιρινό Χώρο του Γνωστού σε όλους Thea Thalassa Lounge Beach bar στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης.
Το 4ο κατα σειρά και το 1ο καλοκαιρινό PARTY I LOVE 80s διοργανώνεται στο τριήμερο του Δεκαπενταυγουστου μετά από αίτημα πολλών φίλων από μακρυα να διοργανωθεί ένα πάρτυ μέσα σε διακοπές ώστε να μπορέσουν να παραυρεθούν. Οργανώνουμε αλλή μία βραδία για φίλους ,συμμαθητές και λάτρεις των 80s . Θα είναι ένα πάρτυ όπως παλιά με μουσική 80s και φυσικα πολύ χορό . Ελάτε να βάλουμε φωτιά στόν ανανεωμένο φέτος μεγάλο χώρο του Thea Thalassa Lounge Beach bar και να γιορτάσουμε το τριήμερο όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα.
Κοντά μας θα είναι:
*. Το αγαπητό μουσικό συγκρότημα LOLIPOP σε τραγούδια 80s και 60s με τους:
Πάνος Δούκας (Φωνή-Πλήκτρα)
Χρήστος Γιορδαμλής (Φωνή)
Νίκος Καραγιάννης (Κιθάρα)

"Οπως και τις άλλες φορές καλούμε όσους είναι λάτρης της μουσικής των 80ς ανεξαρτήτως ηλικίας. Ελάτε μόνοι σας ή με το ταίρι σας, τους φίλους σας και την παρέα σας. Το σίγουρο είναι οτι θα περάσουμε ένα γεμάτο ενέργεια βράδυ.

Απευθύνουμε ιδιαίτερη πρόσκληση στα Reunion των Αποφοίτων όλων των Λυκείων του 1988 & 1990 , που είμασταν και οι διοργανωτές των παραπάνω reunion και σας εγγυόμαστε με την συμμετοχή σας και το κέφι σας ότι θα περάσουμε υπέροχα .

Φυσικά προσκεκλημένοι όλοι οι ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ του 1986 έως 1995 μιας και ήταν μεγαλύτεροι ή μικρότεροι στα ίδια σχολεία με τους παραπάνω. Και πάει λέγοντας....



➡ Κλείστε εγκαίρως τραπέζι!! Στο τηλέφωνο: 2551040330

➡ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΠΟΤΟ: 10 ΕΥΡΩ
/τα επόμενα ποτά με τιμές καταλόγου καταστήματος/


Σας περιμένουμε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου